18 jun. 2013

Hola!/¡Hola!

CAT 

Hola, viatgers!

Em presentaré abans de tot: sóc l'Ília Mith, una nova bloggera que tot just obre les portes d'aquest blog :)

Què és aquest blog?

Aquest espai virtual estarà dedicat a les ressenyes literàries que faig, tant en català com en espanyol.
En pujaré algunes i, a més a més, a part de ressenyes també hi posaré recomanacions, entrevistes amb els autors..., i tot el que estigui relacionat amb la literatura!
Podreu conèixer gent nova, lectors com vosaltres, podreu llegir noves coses, podreu parlar amb mi sobre literatura..., i comentar tot el que vulgueu sobre el blog!

Qui sóc?

Ara, una mica de mi... Des de petita, totes les lletres m'han fascinat i, amb els anys, he anat adquirint un hàbit de lectura que, ràpidament, s'ha anat transformant en passió. Llibres i lllibres, més llibres! Tots els gèneres m'encanten i els autors també, perquè són gent capaç de, no només imaginar-se un món, sinó també d'expressar-ho (podeu llegir la meva presentació completa clicant aquí) :)
I, per qualsevol cosa, sempre podeu escriure'm... viajeradelibros@gmail.com

Com anirà aquest blog? 

Primer, en les entrades, hi haurà el text en català i, a sota, es trobarà el mateix text en espanyol, per als que no entengueu català.
Les ressenyes estaran en l'idioma en què he llegit el llibre i NO es traduïran.
A cada ressenya hi veureu una puntuació sobre 5 (5 és el millor, 0 és el pitjor) i una conclusió. Podreu comentar que us ha semblat, si esteu d'acord amb mi, si no, etc.
Com he dit abans, també podreu trobar entrevistes amb autors dels llibres, una recomanació setmanal, concursos i moltes coses més!

Espero que a vosaltres, lectors i lectores, us apassioni tant com a mi escriure i llegir,  i que em seguiu, em doneu l'opinió, i que us agradi molt aquest blog, perquè és per vosaltres!

Moltes lletres i bona lectura!


CAS

¡Hola, viajeros!


Me presentaré ante todo: soy Idía Myth, una nueva bloggera que, justo ahora, abre las puertas de este blog :)

¿Qué es este blog?

Este espacio virtual estará dedicado a las reseñas literarias que escribo, tanto en catalán como en español.
Subiré algunas y, además, aparte de reseñas, también indicaré recomendaciones, entrevistas con los autores ... En fin ¡todo lo relacionado con la literatura!
Podrás conocer gente nueva, lectores como tú, podrás leer nuevas cosas, podrás hablar conmigo sobre literatura ... ¡y comentar todo lo que quieras sobre el blog!

¿Quién soy ?

Ahora, un poco de ... Desde pequeña, todas las letras me han fascinado y, con los años, he ido adquiriendo un hábito de lectura que, rápidamente, se ha ido transformando en pasión. Libros y libros, más libros! Todos los géneros me encantan y los autores también, porque son gente capaz de, no sólo imaginarse un mundo, sino también de expresarlo (podéis leer mi presentación completa pinchando aquí) :)
Y por cualquier cosa, siempre puede escribirme ... viajeradelibros@gmail.com

¿Cómo irá este blog?

Primero, en las entradas, habrá el texto en catalán y, debajo, hallaréis el mismo texto en español, para los que no entiendan catalán.
Las reseñas estarán en el idioma en que he leído el libro y NO se traducirán.
En cada reseña, se verá una puntuación sobre 5 (5 es el mejor, 0 es el peor) y una conclusión. Podrás comentar que te ha parecido, si estás de acuerdo conmigo, si no lo estás, etc.

Como he dicho antes, también podrás encontrar entrevistas con autores de los libros, una recomendación semanal, concursos ¡y muchas cosas más!

Espero que a vosotros, lectores, os apasione tanto como a mí escribir y leer, y que me sigáis, me deis vuestra opinión, y que os guste mucho este blog, ¡porque es para vosotros!

¡Muchas letras y buena lectura!

2 comentarios:

¡Gracias por comentar, viajero! Respeto, opinión y buenas palabras son la clave. ¡A teclear se ha dicho!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
entradas
comentarios
días online